top of page
  • Skribentens bildWejlerud Media

Uppdrag: Hemsida, logga och bilder

Ett av våra mest populära paket heter All inclusive och det är perfekt för dig som drömmer om att starta eget och få en riktig kick start. Du får nämligen en hemsida, logga och professionella bilder. Innan semester blev vi kontaktade av Maria Lennberth som ville köpa just detta paket. Maria är en Social media manager och expert på Instagram. Vi bollade idéer och hjälpte henne ta fram brandingfärger som ligger till grund för loggan och hemsidan. Maria önskade en stilren professionell logga. Så under tiden vår grafiska designer Emelie jobbade med loggan började jag med hemsidan.

Här har ni resultatet av loggan.


I samband med att logga och hemsida skapades åkte jag ner till Malmö för att fota Maria. En professionell fotografering på 1,5 timmar ingår i vårt All inclusivepaket ingår. Här kommer några bilder från fotograferingen. Maria tog med sig några vänner som fick agera kunder =)


Jag fullkomligt älskar sådana här fotograferingar och att få träffa mina kunder. Prata företagande och drömmar =) Underbart. Här ser ni det färdiga resultatet av hemsidan.Drömmer du också om att komma igång med ditt företag, din dröm? Mer info om vad som ingår i vårt All inclusivepaket hittar du här

All inclusive
.pdf
Ladda ner PDF • 7.65MB

Varmt välkommen att höra av dig på hej@fotografwejlerud.se
Comments


bottom of page