top of page
  • Skribentens bildWejlerud Media

Anlita en webbdesigner!

Hade du velat ha en hemsida helst igår? - I feel you. Och därför har jag tagit fram ett paket som heter "hemsida på en dag". Det betyder att jag avsätter en hel dag för att göra en hemsida åt dig. Hur går det till när du anlitar mig som webbdesigner? Dagen innan skickar du texter och några bilder som du vill ha med på sidan. Har du inte bilder har jag ett stort bibliotek av stockbilder som jag använder. Du kommer också få kika på några olika mallar som kommer vara grunden till din hemsida. Du väljer en och dagen efter börjar jag bygga på din hemsida. På eftermiddagen har vi ett zoomsamtal där vi går igenom hemsidan och gör ändringar utefter dina önskemål. Jag kopplar på ditt domän (hemsideadressen) och vips så har du en professionell hemsida redo att visas för världen! Vad behöver jag ha innan vi kör igång? - Du behöver skaffa en hemsideadress, alltså ett domännamn. Har du ingen kan du enkelt skaffa en på loopia.se Du kommer också att behöva ha en gmail innan vi kör igång.


När hemsidan är färdig kommer du få en pdf med färgkoder samt typsnitt vi använt. Du får också en video där jag visar hur du bla. byter text och bild på hemsidan.


Redo att komma igång? Din investering 15 000 kr ex moms. Mejla hej@fotografwejlerud.se för att boka din tid.Din nya hemsida
Anlita en webbdesigner

Comentarios


bottom of page