top of page

GRAFISK DESIGN

Få hjälp att skapa en ny logotyp, trycksaker och ny hemsida

Logga

Snygg och stilren logga vår grafiska designer Emelie har skapat åt kund. Se fler loggor längre ner på sidan.

Logotyp

Med en personlig logotyp, eller logga, skapar du en omedelbar känsla av igenkänning hos dina kunder. Den förmedlar de kärnvärden du står för och väcker en känsla av förtroende för dig i din profession och för dina produkter. Loggan är en del av ditt företags kommunikation som delges i form, färg och typsnitt särskilt utvalt för att spegla just dig och ditt företag.
Pris från 3500 kr ex moms

Varmt välkommen att kontakta oss för din personliga logotyp!

KONTAKTA OSS
Presentlåda

Trycksaker

Skapa ett helhetsintryck kring dig och ditt företag genom att beställa trycksaker som går hand i hand med den logga du valt. Tillsammans tar vi fram visitkort, presentkort, broschyrer. Allt du kan behöva för att kommunicera med dina kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss så presenterar vi alla möjligheter!

Presentlåda
Webbdesign

Hemsida

Din hemsida är ditt fönster mot omvärlden, ofta är den det första av dig och ditt företag som dina kunder möter. Det är därför oerhört viktigt att din hemsida förmedlar den känsla, det förtroende och den professionalitet som du vill att dina kunder ska förknippa med dig och ditt företag. Vi hjälper dig att skapa en hemsida som arbetar för dig dygnet runt som en bärare av ditt budskap och dina tjänster i text, bild och funktion.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Grafisk designer

Grafisk designer

Wejlerud media har noga valt ut samarbetspartner och vill ni få hjälp att skapa en logga, visitkort eller presentkort är det Emelie som ni kommer ha kontakt med. Hon är otrolig lyhörd och skicklig grafisk designer. 

bottom of page