top of page
  • Skribentens bildWejlerud Media

Uppdrag: Logotyper åt två olika företag

Under nov/dec har vår grafiska designer Emelie Johansson jobbat med att skapa logotyper åt två företag inom helt olika branscher. Ett företag inom hälsa och ett inom teknik.

Hon är så otroligt duktigt på att få fram det kunden verkligen vill ha. Skriv ett mejl till hej@fotografwejlerud.se om du med behöver en logga. Vad har man en logga till? En logga kan du ha på hemsidan, visitkort, profilkläder etc. Det ger igenkänning och utstrålar proffsighet.


Hur går det då till när man ska skaffa en logga? Först och främst, fundera på vad som tilltalar dig. Kanske vill du ha en symbol eller bara text. Har du några speciella färger i ditt personliga varumärke som ska finnas i loggan?

Mitt tips är att titta på andra loggor och göra en moodboard med bilder och färger, efter det kontaktar du oss som hjälper dig ta fram loggan utefter dina önskemål.


Hos oss på Wejlerud media har vi flera grymma grafiska designer som gärna designar en logga åt dig. Skicka ett mejl till hej@fotogafwejlerud.se

En logga ligger på från 3500 kr. För endast 400 kr extra får du loggan i två olika utföranden som loggorna nedan som Emelie skapat.
Comentarios


bottom of page